RST Snooker Club

Logo RST Medium

CINE SUNTEM?

Istoric

Asociația RST SNOOKER CLUB s-a înființat la data de 01-11-2013 sub numele initial de REAL SNOOKER TOUR.  Are trei fondatori: Rareș SINCA, Paul CROITORU și Florentin CIOBANU – jucători de snooker cu experiență atât în țară, la campionatele naționale și cele organizate de diferite cluburi zonale, cât și peste hotare, la campionatele mondiale și europene de amatori, turneele de profesioniști Player Tour Championship și cele de tip Open organizate de diferite asociații și federații din alte țări. În iulie 2016 s-a alăturat și Cosmin POSTOLE, ca fondator al RST SNOOKER ACADEMY din str. Doamna Ghica 167 și ca Vicepreședinte al RST SNOOKER CLUB.

Scopul nostru

Scopul nostru principal este dezvoltarea snooker-ului din România prin antrenamente, organizarea de evenimente snooker-istice printre care: competiții, meciuri demonstrative, evenimente informative și publicitare și nu în ultimul rând, sesiuni de antrenamente cu cei mai buni antrenori din lume.

CE URMĂRIM?

Viziunea noastră

Viziunea noastră a pornit de la necesitatea unei astfel de organizații, care să cuprindă întreaga țară și să dezvolte un proiect pe termen lung, în care să fie implicați atât jucători de snooker cât și alți oameni care iubesc acest sport și doresc să contribuie la dezvoltarea lui.

Unde vom ajunge?

Nu putem promite că vom avea un jucator în Main Tour în următorii 5-10 ani, dar cu siguranță promitem că vom face tot ce ne stă în putință să promovam calitățile acestui sport: onestitate, bun simț, disciplină, eleganță, seriozitate. Nu vom uita să creăm o atmosferă frumoasă la fiecare eveniment, fără de care plăcerea de a juca sau de a viziona sunt greu de atins.

FONDATORII RST SNOOKER CLUB

Federația de snooker RST - Campionatul național de snooker RST - Snooker România - www.frsnooker.ro
De la dreapta la stânga: Rareș SINCA, Paul CROITORU, Cosmin POSTOLE și Florentin CIOBANU

OFICIALII RST SNOOKER CLUB

* Toți cei implicați în activitatea RST sunt voluntari, fără a fi remunerați