Federația de snooker RST – România – București

Federația de snooker RST – România – București

NOUA STRUCTURĂ NAȚIONALĂ  la nivel ORGANIZATORIC – www.frst.ro

Federația de snooker RST – România – Snooker – București – frsnooker.ro – club de snooker – academie de snooker – campionat – competiții de snooker – calendar de snooker – program de snooker

 

Federația de snooker RST - România - Snooker - București - frsnooker.ro - club de snooker - academie de snooker - campionat - competiții
Federația de snooker RST – România – Snooker – București – frsnooker.ro – club de snooker – academie de snooker – campionat – competiții – campionat

ROMANIAN SNOOKER TROPHY 2021 – Brașov – clubul sportiv BLACK POT

O dată cu prima ediție a Romanian Snooker Trophy, cluburile de snooker RST (București) și Black Pot (Brașov). Ambele cluburi sunt certificate de Ministerul Tineretului și Sportului, își unesc forțele sub egida FEDERAȚIA DE SNOOKER RST pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente ale snooker-ului românesc.

Competiția a avut loc la Brașov, la Clubul sportiv BLACK POT (Str. Zaharia Stancu nr. 25), club care a format cei mai mulți tineri jucători de snooker din România.

CLUBURILE COMPONENTE – RST SNOOKER CLUB ȘI BLACK POT – BRAȘOV = Federația de snooker RST – România – București

Asocierea celor două cluburi de snooker (RST și Black Pot) în demararea acestui proiect de promovare a snooker-ului din România (FRST – www.frsnooker.ro). Împreună cu susținerea acordată de către celelalte cluburi active, oferă un început promițător pentru o nouă structură organizatorică națională ce dorește a promova valorile acestui sport: Eleganță, onestitate, transparență, calitate.

Toate aceste lucruri sunt dovedite de interesul acordat al iubitorilor de snooker din toate colțurile țării. Arad, Baia Mare, Bacău, București, Cluj, Iași, Tecuci, Brașov, Suceava, Botoșani, Buftea, Pitești, Craiova, Caracal, Slatina, Hunedoara, Piatra Neamț, Constanța, Oradea, Roman, Onești, Sfântu Gheorghe, Timișoara. (și alte localități unde snookerul și-a găsit câte un reprezentant sau participant) pentru participarea la eveniment.

Primul turneu organizat de FRST a adunat la start 63 de participanți,

atât din România, cât și din străinătate, din țări precum Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova.
Federația de snooker RST - România - Snooker - București - frsnooker.ro - club de snooker - academie de snooker - campionat - competiții

De ce a luat înființare FRST?-Federația de snooker RST – România – București

În România avem din ce în ce mai mulți practicanți de snooker, iar aceștia au nevoie de un sistem organizat care să contribuie la dezvoltarea profesională a carierelor lor sportive. FRST își propune să aducă sub aceeași umbrelă cluburile cu activitate concretă în dezvoltarea snooker-ului și nu pe cele ce își desfășoară activitate doar pe hârtie. FRST pleacă la drum cu o echipă experimentată, o echipă ce a fost implicată în organizarea evenimentelor de snooker de peste opt (8) ani de zile.

SNOOKER-UL DIN ROMÂNIA – NOUA STRUCTURĂ ORGANIZATORICĂ – www.frsnooker.ro

Noua structură organizatorică națională își dorește sa creeze un mediu propice jucătorilor din România pentru îmbunătățirea nivelului de joc si pentru ascensiunea către circuitul profesionist. Acest lucru îl facem posibil prin organizarea de evenimente de calitate realizate în întreaga țară. Astfel, toate cluburile de snooker din România care își doresc să facă parte dintr-un sistem organizat pot să se afilieze la FRST. Singura condiție obligatorie fiind cea referitoare la existența activității de dezvoltare a snooker-ului în clubul respectiv.FRST va sprijini fiecare club de snooker afiliat în toate ariile de business specifice pentru un club de snooker:

 • Consultanță cu privire la eficientizarea activității operaționale/minimizarea costuri operaționale.
 • Suport în organizarea de evenimente (turnee, sesiuni de initiere/instruire în snooker, cursuri de arbitraj, etc.).
 • Suport în oferirea de soluții informatice pentru efectuarea transmisiilor livestreaming.
 • Suport în pregătirea materialelor publicitare/promovare pentru evenimentele de snooker.

Avem ca scop dezvoltarea snooker-ului din România prin sprijinirea tuturor cluburilor de snooker cu activitate concretă în acest sport. FRST se angajează la o muncă de durată și de calitate. Alături de partenerii noștri Black Pot Brașov (gazda competiției), dar și de business: Indaco, Lege 5, Aro-Palace Brașov, Simigeriile Luca, Bologna Services, Robidan Romconstruct, vom crea un sistem integrat național care să sprijine dezvoltarea jucătorilor din România”- a mărturisit pentru Eurosport.ro România președintele FRST, Rareș Sinca.

Site-ul oficial al Federației este www.frsnooker.ro

Printre partenerii FEDERAȚIEI DE SNOOKER RST:

 • INDACO SYSTEMS –  indacosystems.ro
 • Lege5 – lege5.ro
 • SIMIGERIILE LUCA – simigerialuca.ro,
 • BIVOLUL – producător video – media tv – închirieri aparatură video bivolul.ro,
 • ROXER – partener XEROX  în România – echipamente și servicii – roxer.ro
 • ROBIDAN ROMCONSTRUCT 2006 SRL – Execuție lucrări de construcții civile și industriale – robidanromconstruct.ro.
 • BOLOGNA SERVICE – Asistență tehnică – vânzări/service și închirieri echipamente și utilaje de ridicat în construcții – bolognaservice.ro.
 • ATD BILIARD – mese de snooker, de biliard, schimb postav, întreținere, accesorii etc. – www.atd-biliard.ro.

Pentru detalii vă rugăm să contactați +4 0721 864 319 – vă va răspunde un reprezentant al Federației de Snooker RST.