ROMANIAN SNOOKER TROPHY 2021 BRAȘOV

ROMANIAN SNOOKER TROPHY 2021  BRAȘOV

23 – 25 iulie 2021

CONGRATULATIONS: WINNER DENYS KHMELEVSKYI

Romanian Snooker Trophy 2021 Brașov.

The winner of the first edition of the ROMANIAN SNOOKER TROPHY tournament, under the aegis of RST SNOOKER FEDERATION, is Denys KHMELEVSKYI from Ukraine.
Congratulations!

dezvoltator de software România
platformă de documentare legislativă, juridică și de business din România

Actualizare 25 iulie 2021

Breaks ROMANIAN SNOOKER TROPHY - BRAȘOV 2021

Meciuri și rezultate:

ROMANIAN SNOOKER TROPHY 2021 - BRAȘOV - 22-25 JULY 2021: Meciuri și rezultate

Cupa României 2021

Competiția ROMANIA SNOOKER TROPHY 2021, BRAȘOV – FEDERAȚIA DE SNOOKER RST

Romanian Snooker Trophy 2021 Brașov

Romanian Snooker Trophy 2021 Brașov. În România. avem din ce în ce mai mulți practicanți de snooker, iar aceștia au nevoie de un sistem organizat care să contribuie la dezvoltarea profesională a fiecărui jucător. O dată cu prima ediție a Romanian Snooker Trophy, cluburile de snooker RST (București) și Black Pot (Brașov), ambele certificate de Ministerul Tineretului și Sportului, își unesc forțele sub egida FEDERAȚIA DE SNOOKER RST, pentru a organiza unul dintre cele mai importante evenimente ale snooker-ului românesc.

Competiția va avea loc la Brașov, la Clubul sportiv BLACK POT (Str. Zaharia Stancu nr. 25), club care a format cei mai mulți tineri jucători de snooker din România.

Asocierea celor două cluburi de snooker (RST și Black Pot) în demararea acestui proiect de promovare a snooker-ului din România (FRST), împreună cu susținerea acordată de către celelalte cluburi active, oferă un început promițător pentru o nouă structură organizatorică națională ce dorește a promova valorile acestui sport: eleganță, onestitate, transparență, calitate. Toate aceste lucruri sunt dovedite de interesul acordat al iubitorilor de snooker din toate colțurile țării (Arad, Baia Mare, Bacău, București, Cluj, Iași, Tecuci, Brașov, Suceava, Botoșani, Buftea, Pitești, Craiova, Caracal, Slatina, Hunedoara, Piatra Neamț, Constanța, Oradea, Roman, Onești, Sfântu Gheorghe, Timișoara, și alte localități unde snookerul și-a găsit câte un reprezentant sau participant) pentru participarea la eveniment.

Detalii despre turneu

Turneul se va desfășura în format knock-out, primul la trei (cel mai bun din 5 jocuri). Regulamentele aplicabile sunt publicate pe https://frst.ro/category/reg-rst/ (inclusiv regulamentul jocului de snooker).

Fiind o competiție de tip Open, orice jucător de snooker poate participa, nefiind necesar ca jucătorii să fie legitimați la vreun club sportiv. Pentru înscrieri fiecare participant trebuie să acceseze www.snookerbucuresti.ro  și să completeze formularul de înscriere. Taxa de participare pentru competiție este echivalentul a 10 euro (50 lei).

Detaliile legate de premiile oferite la finalul competiției sunt indicate în afișul de prezentare de mai sus.

Această competiție va fi transmisă live pe toate paginile de Facebook ale fiecărui club partener și participant, printre care: MrBiliard (Baia Mare), Black&White (Oradea), RST Snooker Club (București), Snooker Brașov, Academia de Snooker Bacău, Snooker Craiova, Sport Clasic, și alți parteneri susținători ai snookerului.

Evenimentul va fi promovat în mod exclusiv de către Eurosport România (www.eurosport.ro), cel mai mare promotor media al snookerului la nivel mondial și totodată partener media al FRST.

Printre partenerii care au făcut posibil acest eveniment sunt:

  • INDACO SYSTEMS –  indacosystems.ro
  • Lege5 – lege5.ro
  • SIMIGERIILE LUCAsimigerialuca.ro,
  • BIVOLUL – producător video – media tv – închirieri aparatură video bivolul.ro,
  • ROXER – partener XEROX  în România – echipamente și servicii – roxer.ro
  • ROBIDAN ROMCONSTRUCT 2006 SRL – Execuție lucrări de construcții civile și industriale – robidanromconstruct.ro
  • BOLOGNA SERVICE – Asistență tehnică – vânzări/service și închirieri echipamente și utilaje de ridicat în construcții – bolognaservice.ro

Pentru detalii despre cazare vă rugăm să contactați +4 0723 255 947 – vă va răspunde un reprezentant al Federației de Snooker RST și vă va îndruma spre cea mai recomandată alegere din Brașov.

L.E.: În atenția participanților la ROMANIAN SNOOKER TROPHY,
În urma parteneriatului realizat cu hotelul Lux Divina (http://luxdivina.ro/), toți cei care participă la turneul organizat la Black Pot Brașov, beneficiază de un pachet de cazare la un preț preferențial.
Pentru mai multe detalii vă rugăm luați legătura cu echipa RST

Vă așteptăm cu drag alături de noi și de snooker!