Calendar 2020

Calendar 2020 – RST Championship 2020. Afla ce etape de snooker se desfasoara in 2020 la RST Snooker Club. Categorii de turnee si fondul de premiere pentru concursurile anului 2020. 

Calendar turnee snooker 2020 – RST Snooker Club

Calendar 2020 iti pune la dispozitie informatii despre evenimentele de snooker ce se vor desfasura la RST Snooker Club pe toata perioada anului. Gasesti tipuri de competitii si premiile oferite la fiecare turneu, respectiv la final de sezon.

Competitii de snooker 2020 la RST Snooker Club Bucuresti

In sectiunea calendar 2020 gasesti date actualizate, numele castigatorului, dupa fiecare turneu de snooker organizat in Bucuresti.

ULTIMA ACTUALIZARE: 07.12.2020

*Turneele/concursurile/competițiile RST reprezintă EVENIMENTE PRIVATE și trebuie considerate ca atare din toate punctele de vedere. Conform legilor și dispozițiilor în vigoare evenimentele susținute de RST nu necesită obținerea de avize, autorizații sau completarea altor formalități.

 

11.06.2020

Dragi prieteni și iubitori de snooker,

În primul rând, sperăm să vă regăsim pe toți sănătoși alături de cei dragi vouă si cu poftă mare de snooker !

Ne bucurăm să anunțăm faptul că după o lungă așteptare competițiile RST vor reîncepe la RST Snooker Club.

Detalii referitoare la calendarul competițional al RST Season 2020 veți putea găsi în perioada imediat următoare pe site-ul www.snookerbucuresti.ro, dar și pe pagina noastră oficială de facebook.

Va mulțumim,
Echipa RST

12.03.2020 ora 13,00

Comunicat RST SNOOKER CLUB

Dragi prieteni,

Vă transmitem cu părere de rău că începând cu RST MASTERS 2020, care a fost suspendat, se vor amâna și următoarele turnee din calendar până când nu vor mai exista constrângeri și pericole din punct de vedere al sănătății.  

Prin această decizie dorim să respectăm întru totul Recomandările Ministerului Sănătății privind conduita socială și responsabilă în prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Vă vom ține la curent cu reluarea competițiilor RST imediat ce vom avea „vremuri prielnice” și riscuri cât mai mici.

Până atunci aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru !

“Până la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, să speram la vremuri mai bune” Marius Ancuța

Leave a Reply