Robidan Romconstruct

Pasiunea de a construi ne definește!

ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL construcții – instalații – HPL

Firmă specializată în domeniul construcțiilor, vă oferă o gamă variată de servicii pentru locuința dumneavoastră. Cu o experiență de peste 14 ani, aveți siguranța că orice proiect poate fi realizat cu success!

Suntem o firmă dinamică și în continuă dezvoltare, având ca obiectiv consolidarea poziției pe segmentul de piață pe care activăm, prin GARANTAREA execuției cu SERIOZITATE și profesionalism a lucrărilor de CALITATE.

Vă suntem alături de la proiectare până la ultimele finisaje.

Echipa noastră – Construcții civile și industriale

are în componență doar personal calificat și pregătit să facă față oricărei provocări! Printre tipurile de lucrări pe care S.C. ROBIDAN ROMCONSTRUCT S.R.L. le execută se mai adaugă: construcții civile și industriale, amenajări interioare, exterioare, servicii de proiectare, instalații electrice și sanitare, compartimentări HPL, etc.

Deținem echipamente, aparatură, mașini și utilaje performante în așa fel încât eficientizăm fiecare etapă și proces în construcție. Colaborăm cu furnizori de materiale de cea mai bună calitate, prompți și eficienți, care vin în întâmpinarea nevoilor și depășirea oricăror probleme ivite în caz de urgență.

Personalul TESA – ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL construcții – instalații – HPL

constituie un garant important în execuția lucrărilor, întrucât acesta întocmește documentația pentru orice etapă de producție conform normelor, reglementărilor și stas-urilor legale, beneficiarul putând urmări și din documentele puse la dispoziție calitatea lucrărilor, aceste documente constituind și o garanție efectivă cu privire la calitatea lucrărilor executate.

Suntem o firmă de construcții cu experiență, dedicată nevoilor și problemelor dumneavoastră.

Vezi portofoliul nostru de lucrări: fie că sunt lucrări de construcții civile (locuințe) sau construcții industriale (hale, depozite, birouri), sistematizări externe, amenajări exterioare, rețele externe, alei, străzi, instalații și inclusiv compartimentări HPL, echipa noastră numeroasă face față cu brio oricărei provocări în construcții: Pasiunea de a construi ne definește!

Ne găsiți in Șoseaua Andronache, nr. 209, sector 2, București.

ROBIDAN ROMCONSTRUCT S.R.L.

www.robidanromconstruct.ro

Telefon: +4 0745 412 927

București, Sector 2, șos. Andronache nr. 209.

De ce să devii sponsor RST? Vezi pagina partenerilor aici